Mikäs tämä on?

Toisin kun nimestä voisi arvata, tämä blogin käsittelee vaihto-oppilasvuottani Japanissa Kansai Gaidain yliopistossa välillä 09/2010 - 05/2011. 

Tarkoitus olisi, että tämä blogi toimisi sekä matkapäiväkirjana minulle että tiedonlähteenä tuleville vaihtareille. Aiheet löytyvät tuosta sivulta, ja päivittyvät sitä mukaan kun saan itse haalittua tietoa. Kysymykset ovat tervetulleita! En takaa osaavani vastata, mutta yritän kyllä.

Teitä varmaan ihmetyttää miksi ihmeessä blogin nimi on Ruostesiipirastas. No, minä satun rakastamaan lintuja ja tämän kyseisen kanssa meillä on paljon yhteistä; väri, ääni ja talvehtiminen Japanissa.

keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Niin se puolen kilon kirje...

...olikin pieni, kevyt ja ohut pahvi-kirjekuori.

Sensuuria! Ette saakkaan mun koko nimeä ja osoitetta! (ne, jotka tietää, hys!)

Jotenki mie tykkään tästä kuvasta. Kiva asetelma? 

 Buuu. Säikähin ihan turhaan.
Sisältönä kun olikin loppujen lopuks "vain" se kauan odotettu Certificate of Eligibility, plus muita papereita.
Tähän tyyliin:


Ja toi Campus Map on muute japaniks, vaikka rakennusten nimet on sentään annettu myös enkuks. Yritä nyt siinä sitte tavata kanjeja epätoivosesti selvittääkses mitä ihme huoneita on missäkin rakennukses.

Ja tuo kirje muuten tuli kahdessa päivässä! DHL hoitaa kyllä asiansa nopeesti ja tehokkaasti. Sain jopa puhelinsoiton sen suomalaiselta yhteistyökumppanilta ennen kuin toivat paketin kotiin! Tarkistivat, että olisin paikalla allekirjottamassa kuitin. 

Ja pääsin taas todistamaan miten hankala meille on löytää. Kuljetuspalvelun poika kun teki sen klassisen virheen, että ajoi meitä vastapäätä olevaa katua ylös. Ei tiennyt poika, että tällä tiellä on saman nimiset kadut tien vastakkaisilla puolilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti