Mikäs tämä on?

Toisin kun nimestä voisi arvata, tämä blogin käsittelee vaihto-oppilasvuottani Japanissa Kansai Gaidain yliopistossa välillä 09/2010 - 05/2011. 

Tarkoitus olisi, että tämä blogi toimisi sekä matkapäiväkirjana minulle että tiedonlähteenä tuleville vaihtareille. Aiheet löytyvät tuosta sivulta, ja päivittyvät sitä mukaan kun saan itse haalittua tietoa. Kysymykset ovat tervetulleita! En takaa osaavani vastata, mutta yritän kyllä.

Teitä varmaan ihmetyttää miksi ihmeessä blogin nimi on Ruostesiipirastas. No, minä satun rakastamaan lintuja ja tämän kyseisen kanssa meillä on paljon yhteistä; väri, ääni ja talvehtiminen Japanissa.

maanantai 5. heinäkuuta 2010

...niin mikä?

Sain juuri sähköpostin, jossa lukee, että Kansai Gaidai on lähettänyt mulle postia. Pointti on, että mailin on lähetettänyt joku DHL, jonka mukaan postia on tulossa DHL International Limitedillä. Se on taas niitä isoja yhtiöitä, jotka kaikki muut paitsi minä tietävät. Lähettivät myös tracking numberin, eli voin kytätä sen postin liikkeitä. Kiinnostavaa on myös, että painoksi on laitettu 0.50, mutta ei yksikköä. Grammoja se ei voi olla, joten pakko kai kyseessä olla kilot.
Mutta.
En mie odota sieltä päin kuin Certificate of Eligibilityä, eli yhtä paperilappua! Pelottaa ajatellakki, että mikä hirvee lomake/paperinivaska painaa puol kiloa! Ei se mitään jos ne on esitteitä, mut auta armias jos mun pitää täyttää taas joku hirvee nivaska lomakkeita!

Ja bloggerin uusi ulkoasun-muutos-vempeleellä on ihan liian kiva leikkiä. Olo on ku lapsella karkkikaupassa!

2 kommenttia:

  1. Nää sun jutut on mukavan mielenkiintosia. Luen jokaisen vaikka en mitään aina osaakaan oikein kommentoida kun ei ole kokemuksia tosta, paitti siitä aiemmin mainitsemastasi opiskelija-asuntolassa asumisesta.
    Vois olla hauska kokeilla itsekin, siis jos olis jossain koulussa. Ehkä Japaniin en kuitenkaan lähtis kun vaan turistiks, mut Saksaan tai Iso-Britanniaan.

    Ja kaikilla muokkausvimpaimilla on aina mukava leikkiä. ^_^

    VastaaPoista
  2. Hurhur, mukavaa jos en oo onnistunu säikyttää ihmisiä hirveellä määrällä tylsää fakta-tekstiä. Lupaan, et sitte ku pääsen perille, tekstit muuttuu vähä mielenkiintosammiks. Tai ainaki niis on enemmän kuvia. :P

    VastaaPoista