Mikäs tämä on?

Toisin kun nimestä voisi arvata, tämä blogin käsittelee vaihto-oppilasvuottani Japanissa Kansai Gaidain yliopistossa välillä 09/2010 - 05/2011. 

Tarkoitus olisi, että tämä blogi toimisi sekä matkapäiväkirjana minulle että tiedonlähteenä tuleville vaihtareille. Aiheet löytyvät tuosta sivulta, ja päivittyvät sitä mukaan kun saan itse haalittua tietoa. Kysymykset ovat tervetulleita! En takaa osaavani vastata, mutta yritän kyllä.

Teitä varmaan ihmetyttää miksi ihmeessä blogin nimi on Ruostesiipirastas. No, minä satun rakastamaan lintuja ja tämän kyseisen kanssa meillä on paljon yhteistä; väri, ääni ja talvehtiminen Japanissa.

torstai 22. huhtikuuta 2010

Etkös sie ole iha liian aikaisessa?

Päätinpäs sitten laittaa tämän blogi-jutun saman tien pyörimään. Kun kerran satun olemaan joutilas ja kaikkea muuta sellaista. Niin, ja koska etukäteisvalmisteluista eli alusta eli ABC:stä on aina hyvä aloittaa. Etenkin kun olen saanut jo pienen osan asioista työn alle, niin voisin aivan hyvin kertoa niistä kun vielä mokomat ovat tuoreessa muistissa. Eli huomenna tulossa juttua rokotuksista ja lennoista.

Ja kyllä, ensimmäisen merkinnän kuuluu olla tällanen mitäänsanomaton pätkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti